↵ Tilbage til oversigt

Priser på Nanni Diesel

Se de vejledende priser på Nanni Diesel i Danmark

Kontakt os eller vores forhandlere for at få et godt tilbud på din næste Nanni Diesel

Nanni Diesel motorer og generatoranlæg

Siden 2016 har vi solgt Nanni Diesel motorer og marine generatoranlæg og siden 1. januar 2017 har vi været officiel distributør af Nanni Diesel i Danmark.

Nanni har et bred sortiment bestående af motorer både til privat og erhvervsmæssig brug. Med motorydelser på mellem 10-1900 hestekræfter, er der god mulighed for at finde præcis den motor du mangler. Nanni's generatoranlæg går fra 6-500 kW

Priser på Nanni Diesel marinemotorer

Som distributør og agent for Nanni Diesel i Danmark, samarbejder vi med en lang række forhandlere rundt i landet. Du kan finde vores lokale forhandlere her.

Du er mere end velkommen til at kontakt vores forhandlere for priser, men vi står naturligvis også til rådighed ved spørgsmål og forespørgsler. Herunder finder du vores vejledende priser på de mindre marinemotorer fra 10-370 hk.

Prisliste - Nanni Diesel motorer

Priser på Nanni Diesel Generatoranlæg

Nanni Diesels generatoranlæg er primært til erhverv. Vi tager os selv af denne del, så derfor tager du blot fat i os for et tilbud.

Du finder vores vejledende priser herunder, men ikke alle projekter er ens, og derfor vil der ofte være en fordel i at få et tilbud.

Prisliste - Nanni Diesel generatoranlæg

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

rs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 62