↵ Tilbage til oversigt

Forårskampagne på Nanni Diesel

Vi varmer op til den kommende bådmesse, Boat Show 2017, i Fredericia med skarpe priser på udvalgte Nanni Diesel motorer.

Vi skyder foråret i gang med enestående priser på Nanni Diesel

KAMPAGNEN ER SLUT

Vores forårskampagne 2017 er slut, men skulle du være interesseret i en Nanni er vi altid klar til at give et skarpt tilbud. Kontakt os for at fortælle om dine ønsker.

Skarpe priser

Vores priser på Nanni Diesel motorer og reservedele er altid skarpe. Men vi er kommet i forårshumør. Og det skal fejres. 

Så udover forårshumøret, så fejrer vi også at vi nu er eneimportør af Nanni Diesel i Danmark og Grønland. Og hvilken måde er bedre, end at tilbyde nogle helt enestående priser på udvalgte modeller.

Herunder kan du se hvilken modeller det drejer sig om, og hvis du hellere vil downloade som pdf, kan du her finde forårskampagnen på Nanni Diesel

Bemærk, kampagnen er kun gældende til 31. marts 2017 - og alle priser er inkl. moms.

Mød os på bådmessen

Husk, at du kan møde os på bådmessen i Fredericia, Boat Show 2017, hvor vi naturligvis har Nanni motorer og reservedele med. Få alle detaljer om Boat Show 2017 her.

Kontakt

Kontakt vores sælgere for at høre mere om disse motorer. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker et andet gear eller sejldrev.

Rasmus Sørensen

Salgschef

rs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 62

Brian Sørensen

Salg af lystbådsmotorer & reservedele

bs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 57